DJP Hálózat – Szerződési Portál

Tisztelt DJP Pont Fenntartó,
Tisztelt DJP Mentor!

Üdvözöljük a Digitális Jólét Koordinációs Központ (DJKK) által létrehozott DJP Hálózat Szerződéskötési Portálon!

A felület létrehozása a Digitális Jólét Nonprofit Kft. (DJN Kft.) és a Digitális Jólét Program Pontok (DJP Pontok) Fenntartói közötti együttműködési megállapodások megkötésének elektronikus úton történő lebonyolítására szolgál.

Kérjük, hogy az együttműködési megállapodások megkötése előtt olvassák el a Digitális Jólét Program Hálózathoz történő csatlakozás és hálózati működés keretfeltételeit tartalmazó Általános Szerződési Feltételeket.

A szerződéskötés menete:

  1. Szerződés kitöltése menüpontban található űrlap kitöltése.
  2. Az Űrlapon megadott adatok alapján a rendszer egy szerződéstervezet generál. A szerződéstervezet egy elektronikus példánya beérkezik a DJP Pont Fenntartója által kapcsolattartóként megadott e-mail címre és egy példánya a DJKK munkatársai részére feldolgozásra. A szerződéstervezettel a DJP Fenntartónak további teendője a következő értesítésig nincs.
  3. A DJKK munkatársai a kitöltött űrlap alapján feldolgozzák a szerződést.
  4. A feldolgozást követően a DJKK elküldi a DJP Pont Fenntartó (vagy az általa kijelölt kapcsolattartó) részére a DJN Kft. által elektronikus aláírással ellátott szerződést.
  5. A DJP Pont Fenntartó képviseletére jogosult személy elektronikus aláírás segítségével hitelesíti a szerződést (további információk az Elektronikus aláírás információk menüpontban).
  6. Következő lépés az elektronikus aláírással ellátott szerződés feltöltése a Szerződés feltöltése menüpont alatt.
  7. Végezetül a mindkét fél által aláírt szerződés alapján a DJKK visszaküldi a DJP Pont és a DJP Mentorok új ID azonosítószámát, mellyel a szerződéskötési folyamat lezárul.

Kérdés esetén, kérjük keresse munkatársainkat az alábbi e-mail címen: djph.szerzodes@djnkft.hu

Üdvözlettel:

Digitális Jólét Koordinációs Központ